Ben je benieuwd hoe de lekkernijen van op onze infonamiddag gemaakt worden?
Wel, zoek niet verder! Hier vind je de recepten van de appelspritzer, sinaasspritzer en de kokos-pannenkoeken!
Appelspritzer
- 20 appels
- 10 citroenen
- 3 L bruiswater
Sinaasspritzer
- 30 sinaasappels
- 10 citroenen
- 3 L bruiswater
Kokos-pannenkoeken (5 stuks)
- 150 g speltmeel/patisseriebloem
- 2 eetl fijne kristalsuiker
- 0,5 tl zout
- 250 ml kokosmelk (Alpro + romige van Albert Heyn)
- 75 ml water
- 1 groot ei
- 1 eetl zonnebloemolie – 15 eetl olie (200 ml)
- Droge ingrediënten mengen: bloem, suiker, zout.
- Daarna de natte ingrediënten: kokosmelk, het water, het ei en de olie.
- Natte bij droge ingrediënten mengen tot een glad beslag.
- Deeg 10 minuten laten rusten.
- Vet koekenpan met een diameter van 20 cm licht in met zonnebloemolie en verwarm tot middelhoog vuur.
- Giet zoveel beslag in de pan dat de bodem net bedekt wordt. Bak goudbruin en draai om.
Veel kook-, proef- en smulplezier!